Mosás és vasalás

Mosás

Makacs ruhával küszködik odahaza, de sehogy sem tudja kitisztítani? Vagy akkora a takarója, hogy nem fér be a mosódobba? Semmi gond!

Kézséggel segítünk Önnel.

A DENOR mosoda PRIMUS a GIRBAU márkájú professzionális gépeivel könnyedén kitíszt szinte bármilyen textíliát vagy ruhaneműt.

Vasalás és utókezelés

Nepazarolja értékes idejét vasalásra.

Textíliáit és ruhaneműit BATTISTELLA márkájú gépeinkkel vasaljuk ki.

A DENOR mosoda legújabb, sokak által használt szolgáltatása – az otthon mosott ruhák és fehérneműk vasalása. Ha tárolással vagy vasalással kapcsolatos különleges kérésük, igényük lenne, kérjük forduljanak bizalommal a személyzethez.

Próbálják ki bizalommal kiegészítő szolgáltatásainkat is, mint a keményítés és impregnáció.

Impregnáció – impregnációs készítmény felvitele után a kimosott ruha vízhatlanabbá válik. Az eljárást főleg télikabátok, síruházat, turistaruházat esetén javasoljuk, de természetesen minden nedves környezetben használt textíliához megfelelő. Az impregnációs készítmények szállítója a SEITZ vállalat, amely világelső az efféle szerek gyártásában.

Keményítés – szövetek és ruhaneműk keményítőszeres áztatása, vagy szórófejes (lokális felvitele. A keményítés lényege a ruhanemű merevítése. A ruhanemű merevebb, simább felülete sikeresen bírkózik meg a szennyeződésekkel.