Szőnyegtisztítás

Szőnyeget tisztíttatna, odahaza vagy cégében? Esetleg mindezt nánai telephelyünkön?

Egyszeri vagy rendszeres szőnyegtisztításainkhoz élvonalbeli olasz gyártók professzionális készülékeit használjuk.

Szőnyegeit igény szerint otthonában és cégünkben is tisztítjuk.

Fő működési területünk Párkány és környéke, de nagyobb megrendelés esetén szolgáltatásaink az egész országra kiterjednek.

Szőnyegtisztításunk egy összetett technológiai folyamat – egytárcsás samponos mélytisztítás és az azt követő, úgynevezett extraktoros mélytisztítás.

  • Samponozás.

Gépünk teljesítménye 300 ford./perc, a gép önsúlya és a különféle keménységű kefék biztosítják bármely típusú szőnyeg megfelelő tisztítását.

A forgókefe segítségével nemcsak a szőnyeg szálait fésüljük tisztára, hanem a tisztítószerek is hatékonyabban kerülnek bedolgozásra.

Minden tisztítás alapja a jó tisztítószer kiválasztása. Kizárolag erre szakosodott gyártók termékeit használjuk, melyek garantálják szőnyegei tisztaságát és környezetkímélők is egyben. 

A tisztítás során nem csak felületi szennyeződéseket távoltíunk el, hanem gyantaalapú, makacs foltokat is ( gyertyafaggyú, rágógumi, zsíros foltok).

  • Mélytisztítás.

A folttisztítást mélyöblítéssel és az anyagból történő vákumos eltávolítással folytatjuk. Ezt a folyamatot Extraktor segítségével végezzük, amely nagynyomású vízsugárral öblít, majd az erre szolgáló hulladék tartályba üríti a szennyeződést.

A magas teljesítménynek köszönhetően a gép eléoszáritással segíti a szőnyeg gyors megszáradását.

Párkányon belül és nagyobb megrendelés esetén az el és kiszállítás ingyenes. 

Kizárólag hitelesített technológiával dolgozunk.

Szőnyeg tisztítás előtt

koberec_pred

Szőnyeg tisztítás után

koberec_po