Kárpitozott bútorok tisztítása

elotte

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosáskor modern technológiákat és a legjobb minőségű tisztítószereket használjuk. Minden folt kihívást jelent tapasztalt csapatunk számára. Sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudjuk garantálni, hogy minden szennyeződést és foltot kitisztítunk.

Az Ön otthonában tisztítjuk.

Kárpitozott bútorait minőségi, kíméletes módon, sérülésmentesen és speciális megközelítéssel tisztítjuk, kivéve a bőr és műbőr kárpitokat. Az antik bútorok tisztítását és kezelését a megtekintés után kezdjük.

A SZŐNYEGTISZTÍTÁS 1M2-RE ESŐ ÁRAI: Ár
2 m2 -ig
10 m2 – ig
10 m2 felett
3,90€
3,30€
2,90€

A végső ár a szennyeződés mértékétől, a bútor méretétől és a tisztítandó anyagtól függ.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat egyeztessen időpontot a 0905 323 735 telefonszámon.

Az ülőgarnitúra minőségi tisztítása egy kéttárcsás kefés géppel kezdődik a tisztításhoz – az ülések teppelése. A gépet úgy tervezték, hogy a szennyeződéseket tökéletes felszabadítsa, és a vegyi anyagokat mélyebben beépítse a tisztított felületbe. A vegyszert közvetlenül a gépkefékre permetezzük. A gép használatának köszönhetően a vegyi anyagok mélyebbre bekerülnek az anyagba, a felület, amelyen a foltok vannak egységesül, és összesen 2-3-szor több szennyeződés szabadul fel, mint az extrakciós tisztítás esetén.

A kanapé vagy a kárpitozott bútorok élettartama miatt nem kell aggódnia. A gép teljesítménye – (400 fordulat/perc) és a tisztított bútornak megfelelően kiválasztott, különböző keménységű kefék garantálják a minőségi tisztítást – bármilyen ülés vagy egyéb kárpitozott bútor mechanikai sérülés nélküli súrolását.

Mélytisztítással – mosással folytatjuk.

Szennyeződések eltávolítása – a szennyeződések kiöblítését, ún. mélytisztítást az EXTRACTOR végzi.

Ezzel a géppel a foltokat, atkákat és szennyeződéseket víznyomás alatt kiöblíti az anyagból és azokat a gép gyűjtőedényébe gyűjti össze. Mivel a kanapét tiszta vízzel öblítjük át, az anyagban minimális mennyiségű kémiai anyag marad, ezzel mind az anyagot, mind Önöket is védjük. A folyamat után az anyagban nem, vagy csak minimális mennyiségű vegyi anyag marad.

A gép teljesítményének köszönhetően (nagy vákuum – 30 000 fordulatszámú turbina) nem csak tökéletesen kihúzza a szennyeződést a kanapéból, hanem ki is szárítja azt, hogy az a lehető leggyorsabban kiszáradjon. Az eredmény egy tökéletesen kitisztított kanapé, élénk színek és kellemes, friss illat.


Kizárólag bevált és tanúsított technológiát és technikát használunk.

Tisztítás: